Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اهل سنت خاش در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تلاش برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان و اقشار جامعه ریشه در قرآن کریم دارد و نباید جان خودمان را با بی تفاوتی به خطر بیندازیم.
مولوی محمدعلی شهنوازی گفت:وقتی با شرایط آسان شست و شوی دست،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و ماسک زدن می‌شود با یک ویروس مرموز و ناشناخته مقابله کرد، بنابراین نباید برای خود و اطرافیان مان هزینه درمان بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه مسجد جامع الخلیل اهل سنت خاش هم بیان کرد: پزشکان و کادر درمانی در ۶ ماه اخیر به صورت شبانه روزی کار و خدمت کرده و احتیاج به استراحت دارند بنابراین لازم است با استفاده از ماسک و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به فکر نجات جان خادمان بهداشتی و نجات جان سایر مردم باشیم.
مولوی محمدعثمان قلندرزهی ادامه داد: عاقلانه‌ترین و کم هزینه‌ترین درمان و پیشگیری از ویروسی کرونا استفاده از ماسک،رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عمل کردن به توصیه‌های بهداشتی بوده که ریشه در دین اسلام دارند.
امام جمعه مسجد جامع حنفاء اهل سنت خاش گفت: وقتی که کعبه و نمازهای یومیه و جمعه به خاطر شیوع گسترده کرونا تعطیل می‌شوند بنابراین لازم است حضور خودمان را در بازار و مراکز تجمعی و شرکت در مراسم‌های عزا و عروسی کاهش دهیم.
مولوی عبدالستار حسین زهی افزود: برای پدر و مادر و بستگان بسیار دشوار است که فرزندان خودشان را در بیماری ببینند و در نهایت به پزشکان و کادر درمان بگویند فرد متوفی ناشی از کرونا را به منزل ما نیاورید و خودتان او را دفن کنید.
امام جمعه مسجد جامع امام حسین(ع)خاش اظهارداشت: در کنار مقابله با بیماری کرونا باید به فکر برخورد با ویروس سارقان و اشرار و بر هم زنندگان نظم و امنیت شهر نیز باشیم.
مولوی عبدالواحد ریگی بیان کرد: همه دولتمردان، مسوولان و دلسوزان جامعه باید به فکر مقابله با مخلان نظم و امنیت باشند و در کنار آن نیز به نیازهای اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه با اهدای ماسک و وسائل بهداشتی به سلامتی مردم نیازمند هم کمک کنند.
فرماندار خاش سیستان و بلوچستان نیز گفت: استفاده از ماسک باید فرهنگ سازی شود و همه شهروندان برای حفظ سلامت خود و اطرافیان شان باید از ماسک استفاده کنند.
صاحب گل صالحی اظهارداشت: متاسفانه تنها ۲ درصد از مردم خاش از ماسک استفاده می‌کنند که می‌طلبد در این راستا همگان احساس مسوولیت کنند تا جامعه از خطرات ویروس کرونا ایمن بماند.
وی ادامه داد: متاسفانه شرکت مردم در مراسم‌های عزا و عروسی و تجمعات و بازار کاهش نیافته است. 
فرماندار خاش تصریح کرد: از طریق تلفن و فضای مجازی می‌توان احوال پدر و مادر و بستگان را جویا شد.

وی بیان کرد: بیمارستان خاش برای پذیرش بیماران کرونایی تنها ۲۵ تخت دارد و اگر شهروندان در ایام عید سعید قربان نکات بهداشتی را رعایت نکنند بعد از گذشت عید و انجام دید و بازدیدها شاهد روند رو به رشد و افزایشی کرونا خواهیم بود.

صالحی اظهارداشت: در همین چند ماه اخیر بهترین عالمان، افراد خدمتگذار و از سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی را در سیستان و بلوچستان بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادیم بنابراین لازم است همگان به فکر زندگی با این ویروس خطرناک و مرموز باشند و با ماسک زدن و رعایت نکات بهداشتی جان خود و دیگران را حفظ کنند.
خاش از توابع سیستان و بلوچستان در ۱۸۵ کیلومتری زاهدان مرکز این استان و در مسیر ترانزیتی چابهار - میلک واقع شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا سیستان و بلوچستان عید سعید قربان خاش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سیستان و بلوچستان عید سعید قربان خاش ویروس کرونا سیستان و بلوچستان عید سعید قربان خاش سیستان و بلوچستان اهل سنت خاش امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۹۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر جمعه در نشست با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران هرمزگان با تاکید بر لزوم داشتن صراحت لهجه در طرح مسائل و مشکلات، اظهار داشت: همه ما مأموریت داریم تلاش کنیم شعار سال تحقق پیدا کند و این هدف نیز با حرف و لفظ تحقق پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: بدون نقش سپاری به مردم و بخش خصوصی نمی‌توانیم به جهش تولید دست پیدا کنیم از این رو تحقق شعار سال مستلزم رعایت الزامات و فراهم کردن پیش نیازهایی است که بخشی از آن متوجه فعالان اقتصادی و صنعتگران است و بخشی دیگر نیز متوجه حاکمیت می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم تلاش برای اصلاح کسانی که در حوزه صنعت یا اقتصاد دچار لغزش و خطا می‌شوند، خطاب به حاضرین گفت: شما بهتر از قاضی و بازپرس قادر به تشخیص هستید که هم صنفی‌تان با هدف ضربه به کشور دچار خطا شده با لغزش او حاصل از طمع بوده است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: وقتی کسی بر اثر طمع دچار لغزش می‌شود باید نخست از سوی همکارانش یاری شود تا بتواند خطای خود را جبران کند، در صورتی هم که تعمداً جرمی مرتکب شده درخواست داریم قوه قضائیه را در تعقیب جرم و مجرم یاری کنید تا مجازات متناسبی برای خاطی و مجرم در نظر گرفته شود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه خود را ملزم می‌داند که اصل تناسب در مجازات را در مواجهه با همه رعایت کند، بیان‌کرد: فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات پرداخت نکرده و یا از او شکایتی در حوزه مالی ثبت شده است، در این مواضع باید تناسب در برخورد رعایت شود چرا که اقدام به ممنوع‌الخروجیِ وی ممکن است اعتبار فرد را از بین ببرد و خسارات جبران ناپذیری به وی وارد شود.

وی با انتقاد از بازداشت فعالان اقتصادی به صرف قرار گرفتن در مظان اتهام و تاکید بر لزوم همراهی با تولیدگران گفت: در قوه قضائیه دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوبی هستیم که بعضاً از گذشته مانده است و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود چنانچه پیش‌تر قوانینی داشتیم که با اندازه معینی اتهام مالی حکم به دستگیری می‌شد و ما این قوانین را اصلاح کردیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تغییر نگرش حاکمیت به فعالان بخش اقتصادی و خصوصی، گفت: تلاش همه ارکان حاکمیت باید معطوف به مانع‌زدایی از پیش روی تولیدگران باشد و در این راستا باید جلوی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه را که امکان پیش‌بینی نسبت به آینده تولید را می‌گیرد؛ گرفته شود.

محسنی اژه‌ای قراردادهای ضعیف را یکی از موانع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دانست و اظهار داشت: همه قراردادها به ویژه قراردادهای دولتی بایستی در نهایت اطمینان‌بخشی منعقد شوند و به حدی دارای استحکام باشند که تغییر دولت‌ها در آن‌ها خدشه وارد نکند.

کد خبر 6095603

دیگر خبرها

  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • حفظ جایگاه اجتماعی حق شایسته معلم است
  • اعتراض ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا و اروپا محور مهم سخنان امامان جمعه گلستان
  • تاکید امام جمعه اهل سنت ارومیه برتکریم کارگران و معلمان
  • امام جمعه ساری: ماماها از مسئله زشت سقط جنین فاصله بگیرند
  • تاکید امام جمعه قزوین بر حل مشکل تامین آب کشاورزان
  • تاکید امام جمعه خمینی شهر بر حمایت مردم از طرح نور
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است